Producties

Kalender

Infidèles - Ingmar Bergman

september 2018

januari 2019

februari 2019

Het Bezoek - F. Dürrenmatt

oktober 2018

november 2018

Nieuws

13-08-2018

**** voor Het Bezoek in De Standaard en Het Nieuwsblad

Fijne woorden in de pers na onze première. Lees hier wat er nu toe verscheen.

30-07-2018

Vier sterren voor de Ster van de Zee

"Echt spel en poppenspel zitten in de juiste balans. De groeischeut die Stella krijgt is even triest als mooi en geeft kinderen op een toegankelijk manier een idee over "anders zijn"... Stella is veel ineens, maar nooit teveel. Knap werk!" **** HLN, 30/7/18
Lees hier de volledige recensie.

02-07-2018

Opgelet: nieuwe locatie Het Bezoek

In samenspraak met het departement leefmilieu heeft Blikfabriek beslist haar activiteiten haar zomerevents te cancellen. Het Bezoek zal spelen in Loods Antigoon, op de kruising van de Haïfa- & Hamburgstraat te 2030 Antwerpen. De locatie is makkelijk te bereiken met tram 6 (halte P+R Luchtbal), ook na de voorstelling raak je zo makkelijk terug de stad in. Bovendien is er een grote parking om de hoek.

05-05-2018

Femme ardente Sara in De Standaard

"de Roovers hebben die 25 jaar alleen gehaald omdat we ons bewust zijn van de houdbaarheidsdatum. Wij zijn geen instituut maar een gezelschap dat slechts bestaat bij gratie van Sofie, Robby, Luc en ikzelf die iedere dag energie opbrengen om te verzinnen wat ons gezelschap moet zijn."
Naar aanleiding van La Reprise (Milo Rau) verscheen er een mooi interview met Sara in de Standaard. 

18-04-2018

LeesLaboLanoye: De Spaanse Hoer

Gedurende vier maandagavonden speelt Tom Lanoye master of ceremonie tijdens openbare lezingen van stukken van HUGO CLAUS, de grootmeester van het Vlaams theater.
 Komende maandag lezen Sofie en Sara samen met een resem schoonvolk uit De Spaanse Hoer. Alle info vind je op de facebookpagina van De Studio.