Producties

Kalender

Arabische Nacht - Ronald Schimmelpfenning

oktober 2017

november 2017

december 2017

Het Verloren Voorwerp - Paul Verrept (7+)

november 2017

december 2017

januari 2018

maart 2018

Nieuws

14-08-2017

de Roovers werven aan

Vanaf oktober zoeken wij iemand om de Roovers administratief en zakelijk mee in goede banen te leiden. Ken je iemand? Ben je zelf geïnteresseerd? HIER vind je alle info.

03-08-2017

Het Verloren Voorwerp op TAZ#2017

Dat het een korte maar zeer fijne passage was. Madam en Meneer verloren de liefde op een druilerige dag in het Leopoldpark in Oostende. Het VRT-journaal en de reporters van de TAZette waren erbij. Vanaf november terug op tournee. Klik hier voor de speeldata.

28-06-2017

Greenwich & Dockland International Festival

Een fijne week, een prachtige locatie, 4 mooie voorstellingen & hartverwarmende reacties van het publiek. 

" Thank you for a spectacular evening last night. I was totally absorbed, transfixed and elevated by the de Roovers production. Congratulations on bringing this particular outdoor show to London, it resonated so much right now - although I think that show can have many other resonant iterations. The acting was superb and none of the nuance and intensity was diminished by the vast setting, open to the sky and the river. Audio technology is a wonderful thing. I feel like i don't need to go to the theatre again for a while, what could compare? all the very best, Elizabeth "

Klik hier voor enkele foto's.


30-05-2017

Praktisch: Blue Remembered Hills in Wortel

De voorstelling gaat door in de Landloperskolonie te Wortel. Je parkeert je auto of fiets best op een weide op de grens van de straten Grote Plaats en Kolonie in Hoogstraten. De parking wordt aangeduid met pijlen. Klik hier om de locatie op Google Maps te zien.
Ben je moeilijk te been of zit je in een rolstoel? Geef vooraf een seintje (sofie@deroovers.be) zodat je dichterbij kan parkeren.
De voorstelling start om 21u. Toekomen op de parking kan tussen 20 uur en 20.45 uur. Vanaf de parking maak je een prachtige boswandeling van 15 minuten over een bospad naar de speelplek en tribune. De wandeling maakt deel uit van de voorstelling maar is uiteraard niet verplicht. Omstreeks 22u30 is de voorstelling afgelopen. Neem eventueel een zaklamp mee voor de weg terug.
De voorstelling gaat door in openlucht. Bescherm je dus tegen zon, regen en/of koude.
Er is geen bar aanwezig, maar je kan gratis water drinken voor en na de voorstelling.

12-05-2017

Terlopleinfeest - zondag 14 mei van 13u tot 20u

Het Terlopleinfeest is een vaste waarde, al jaren organiseren verschillende buurtorganisaties het gezelligste buurtfeest van Borgerhout!
Kom genieten van fijne concerten van Madam Fortuna's Karavaan, Rachid Kasmi, Badr Bairi en MC Younes. Ontdek de heerlijke gerechten in het eetstraatje, aangeboden door buurtverenigingen. Jeugdwerk Kras zorgt bovendien voor workshops, springkastelen, voetbal en schminkers.
Voor de derde keer zorgt Matterhorn voor het nodige drama tijdens het feest met zowel theater op het plein als in Matterhorn zelf. 
Laika brengt Aardappelsoep, kunstZ installeert een cinema voor onze deur en de Roovers lezen om 16u voor uit Op een dag was de liefde moe van Paul Verrept. 
Klik hier voor meer info.