Producties

Kalender

Nieuws

29-04-2021

Multmediale Midzomernachtsdroom sluit Podium19 af

Op 30 april kan je op Podium19 kijken naar ons filmproject rond Midzomernachtsdroom. Samen met regisseur Jeremy De Ryckere toverden Antwerp Symphony Orchestra, Collegium Vocale en de Roovers het theaterconcert om tot een totaalspektakel in beeld en geluid. Verwacht je aan een meeslepende multimediale productie met video, theater en muziek. Lees hier de recensie op Pzazz en in De Standaard en De Morgen.

13-03-2021

Reset

Reset, een film van Lies Van Der Auwera, volgt 7 artiesten (inclusief Sara de Bosschere die van veerkracht en alternatieve denkkaders gedwongen de orde van de dag maken. Al een heel jaar lang.

14 maart om 21u50 op Canvas en daarna op vrt.nu

16-11-2020

Full house. Safe house.

herman en de Roovers werken de komende drie weken aan de tekstbewerking voor hun uitgestelde project Antigone. Meer nieuws over de première volgt snel via sociale media en deze webstek. Op Facebook en Instagram krijg je trouwens dagelijks een blik achter de schermen.

04-11-2020

Martine Cuyt in gesprek met Magne van den Berg en Sofie Sente

Naar aanleiding van de - ondertussen geannuleerde voorstelling - in Warande ging Martine Cuyt in gesprek met auteur Magne van den Berg en roover Sofie Sente. Magne liet volgende mooie en hartverwarmende woorden optekenen: "De voorstelling is me nu al dierbaar. Omdat de Roovers zo vormgevoelig en secuur werken. Omdat ze de psychologie wel toelaten maar niet de overhand laten nemen. Omdat ze de tekst als partituur behandelen, omdat het hele intelligente acteurs zijn en omdat ze eerlijk zijn, als toneelspelers. Ik voel me als schrijver goed bij de hele mentaliteit waarmee de voorstelling gemaakt is… Ik dacht in de eerste minuten van de voorstelling zelfs: de groep is beter dan het stuk, maar dat veranderde gaandeweg. Ik vond het stuk ook weer goed." Lees het volledige interview via deze link.

30-10-2020

Tournee "De lange nasleep van een korte mededeling" on hold

De verstrengde veiligheidsmaatregelen i.k.v. de COVID-19 pandemie maken dat onze tournee van "De lange nasleep van een korte mededeling" wordt gestaakt. Voorlopig gaan de voorstellingen in CC Het Gasthuis (Aarschot), Cultuurcentrum Lokeren, CC Mortsel, Cultuurcentrum de Bogaard (Sint-Truiden) en CC Maasmechelen niet door. Dat is erg jammer maar de prioriteit ligt nu bij de zorgverlening en wie ziek is. Zorg goed voor elkaar! Wij komen terug! Hou onze site en sociale media in het oog voor nieuwe data of andere updates.